Produse
Magellan


• Consola de securitate radio, Magellan All-in-one

magellan facilitati

Magellan All-in-One este o consola de securitate radio multifunctiona, ce combina intr-un model inovativ facilitatile specifice unui sistem de securitate de inalta tehnologie, cu un design modern si o serie de functii suplimentare pentru beneficiar.

Modelul MG6250 poate fi instalat cu usurinta si integrat oricarui decor, fiind ideal pentru supravegherea casei sau afacerii personale. Totodata, datorita flexibilitatii si designului deosebit sistemul poate fi folosit pentru a asculta muzica, a lasa un mesaj sau chiar pe post de ceas desteptator ori dispozitiv de monitorizare. Bazat in intregime pe tehnologie radio, Magellan se poate conecta la o serie de senzori radio, ce comunica cu consola centrala. Daca sistemul este armat iar dispozitivul detecteaza un eveniment, o sirena va fi activata iar dispeceratul local va fi anuntat prin telefon.
Instalarea sistemului se realizeaza rapid, convenabil, la costuri reduse, incluzand: senzori de detectie miscare analogici, digitali sau senzori de exterior ori cu imunitate la animale, o gama variata de contacte pentru usi, detectori de fum, telecomenzi.


• Centralele Magellan Hibrid
Centralele MG5000 si MG5050 cu emitator/receptor incorporat, ofera combinatia ideala intre securitate, confort radio, instalare facila si facilitati atractive pentru utilizatorul final, fie ca este vorba de protectia unui spatiu rezidential sau a unui spatiu comercial de mici dimensiuni. Centralele au de asemenea implementata facilitatea StayD, ce permite garantarea protectiei 24 ore din 24, 7 zile pe saptamana, fara ca macar sa fie necesara dezarmarea sistemului, fara intervale ne-protejate, cu armare automata a sistemului etc.

click pe imaginile produselor, pentru detalii:

MG5000 / MG5050 - schemacentrale Magellan MG5000 / MG5050 tastatura K37 K32RF telecomenzi REM modul extensie PGM4 modul extensie ZX8 tastatura K32LCD TM50 tastaturi pe fir pentru Magellan iParadox module de comunicatie detector gravitational GS250 IP150: modul internet VDMP3: apelator vocal 2WPGM: PGM radio bidirectional G550 SR120: sirena radio de interior contacti magnetici de usa, radio SR150 PMD2P: detector analog mono-optic PMD75: detector digital dual-optic PMD85: detector digital de exterior NVR780: detector digital de exterior - seria Envy accesorii PMC5 / 307USB / WinLoad / HUB2 detectoare radio: WH588P / WC588P / WS588P RPT1: modul repetor, radio
Emporium - distribuitor exclusiv PARADOX2 ani garantieshopitec