Produse
VESTA - Sisteme Smartvesta sisteme alarma pentru case inteligenteSistemele de alarma wireless marca VESTA sunt cea mai flexibila solutie de pe piata. Permit diverse tehnologii de comunicatie și crearea de funcții/reguli avansate de automatizare, unificând astfel securitatea, automatizarea locuinței și supravegherea video.

Centrale Smart

Centrale Radio Smart Security

Cu funcții avansate de comunicatie și capabilitati remarcabile precum: automatizare a locuinței, verificare vizuală, funcție inteligentă de economisire a energiei, control al luminii etc. noua serie de centrale de alarma VESTA oferă o soluție completă și rentabilă pentru o casă inteligentă si o viață confortabilă fara griji.
detalii
Tastaturi si telecomenzi

Tastaturi si telecomenzi

Tastaturile inteligente wireless si telecomenzile permit operarea simpla, intuitiva si rapida a sistemului de securitate Vesta Smart.
detalii
Module automatizare

Module automatizare

Modulele de automatizare si senzorii de mediu pot fi integrati in sistemele de automatizare si securitate a locuinței pentru a oferi facilitati precum: ajustare / pornire / oprire / temporizare lumini, termostate, încuietori, electrocasnice (lumini ambientale, media center, aer conditionat, aparat cafea, diferite tipuri de senzori etc.).
detalii
Detectoare de miscare - interior

Detectoare de miscare - interior

Senzorii de mișcare pentru interior sunt proiectați pentru utilizare în interior și pot fi montați pe un perete sau într-un colț al încăperii.
detalii
Detectoare de miscare - exterior

Detectoare de miscare - exterior

Detectoare proiectate sa functioneze in conditii de exterior - lângă uși, ferestre sau curtea din spatele casei, conforme cu standardele de rezistenta la apa si praf aferente dispozitivelor de exterior.
detalii
Senzori de soc si vibratie

Senzori de soc si vibratie

Maximizați eficacitatea sistemului dvs. de securitate oferind familiei și afacerii dvs. un nivel și mai ridicat de protecție. Senzorii din seria SVGS sunt senzori de șocuri, vibrații și spargere sticlă, conceputi pentru a furniza o avertizare timpurie a unei tentative de intruziune, înainte ca un hoț să intre efectiv în proprietate.
detalii
Senzori de fum

Senzori de fum

Detectoare multifuncționale de fum, wireless, inteligente, cu functii multiple: senzor de miscare, de temperatura și/sau lumina de urgență.
Dispozitivele sunt menite a vă proteja familia împotriva potențialelor pericole de incendiu și totodata a va asigura un stil de viață mai confortabil.
detalii
Repetoare si convertoare

Repetoare si convertoare

Convertorul HWC-1 transforma senzorii de securitate cu fir existenți, în zone wireless.
Controlerul de releu PRL-3ZBS permite închiderea automata pentru uși de garaj, porți acces, copertine piscina, jaluzele, proiectoare etc. și este ideal pentru extinderea opțiunilor de automatizare în case noi sau modernizate, unde soluțiile de cablare sunt limitate.
Repetoarele din seria RP-23, extind raza de comunicatie RF wireless în zone greu accesibile.
detalii
Sirene wireless

Sirene wireless

Sirene fără fir, pe baterie, de interior sau exterior, care generează un semnal sonor puternic pentru alertarea cu privire la posibili intruși, urgențe și incidente de siguranță. Sirenele multifuncționale interactioneaza cu centrala pentru a emite bipuri de întârziere de intrare/ieșire si generează sunete de alarmă unice pentru incendiu si efracție, diferentiate functie de tipul de pericol.
detalii
Contacti usi si ferestre

Contacti usi si ferestre

Seria MDC este reprezentata de contacti magnetici miniatură, ce monitorizează deschiderea/închiderea neregulată a ușilor și ferestrelor. Dispozitivele sunt mici, discrete si permit instalarea extrem de flexibilă și practic invizibilă.
detalii
Butoane de panica si urgenta

Butoane de panica si urgenta

Poti ramane in siguranta și protejat cu butoanele de panica WTRZ de la Vesta: portabile, proiectate ergonomic, permit posesorului sa se simtă în siguranță știind că poate oricand solicita ajutorul. Butoanele se pot purta la încheietura mâinii cu o bandă confortabilă sau în jurul gâtului ca pandantiv.
detalii
Emporium - distribuitor exclusiv PARADOX2 ani garantieshopitec