Produse
Sisteme Stingere Incendiu
Surse de alimentare EN54-4

Surse de alimentare EN54-4

Sursele Pulsar dedicate sistemelor de alarmare la incendiu sunt conforme cu standardele EN 54-4:2001, EN 12101-10:2007. Unitatile de alimentare sunt disponibile in doua variante: cu afisaj LED (afiseaza parametri de baza) respectiv afisaj LCD (afiseaza toti parametri disponibili).
logo Pulsar
detalii
Centrale de stingere a incendiului - marca Advanced

Sisteme Advanced

Centrala de stingere a incendiului ExGo de la Advanced, dispune de 3 zone conventionale de detecție si o ieșire pentru eliberarea agentului de stingere. Alaturi de aceasta, sistemul ofera o gama completa de dispozitive, inclusiv repetoare, butoane de retinere si anulare, precum si dispozitive EOL.
Centrala este usor de instalat si de diagnosticat, iar jurnalul permite urmarirea si administrarea tuturor evenimentelor sistemului.

Click pe detalii pentru mai multe informatii despre centrala si componentele sale.
Advanced Electronics - avertizare incendiu
detalii
FIGHTER MPR

Sistem Fighter MPR

FIGHTER MPR este o centrala conventionala de avertizare si stingere incendiu, marca PH Svesis, cu 8 zone si 8 relee.
Centrala poate fi usor extinsa la 72 zone utilizand module de extensie (8 zone per modul) si de asemenea exista posibilitatea de extensie a iesirilor - pana la 8 module de relee a cate 8 relee fiecare. Suporta pana la 8 tastaturi per sistem si dispune de comunicator incorporat, cu protocol Contact I.D. Alimentare: 27.6 VDC, 2A. certificare CE
PH SVESIS - avertizare incendiu

Click pe detalii pentru mai multe informatii despre centrala si componentele sale:
detalii
Emporium - distribuitor exclusiv PARADOX2 ani garantieshopitec