Produse
Videointerfoane


Despre producator:

BAS-IP este o companie internațională de tehnologie, concentrată pe dezvoltarea și fabricarea de produse IP de interfonie, control acces și comunicații ce indeplinesc toate criteriile de complexitate tehnica, design si functionalitate dorite de utilizator. Portofoliul de produse BAS-IP include interfoane video și audio, aplicații mobile pentru interfon, acreditări de acces mobil, sisteme IP de adrese publice, produsele companiei fiind utilizate cu succes in peste 60 de tari la nivel mondial.De ce Videointerfoane IP:

Interfoanele IP iau amploare in domeniul videointerfoniei, fiind din ce in ce mai cautate de clienti intrucat ofera - pe langa functiile de baza de primire apeluri de la centrala si de deschidere usa - o serie de funcții avansate de securitate ce aduc un plus de siguranta si confort utilizatorului. Astfel de dispozitive transmit datele digital, folosind rețelele locale / internet (IP), ofera o comunicatie excelenta de oriunde, oricand si simplifica in mod considerabil activitatea beneficiarului.
Toate interfoanele BAS-IP sunt originale si au garantie completa 2 ani de zile.AQ-07LL videointerfon

AQ-07LL - Videointerfon IP - Post interior

display 7" TFT - culoare: alb
Post interior interfonie, cu ecran tactil LCD TFT de 7 inch, 12 VDC, PoE si functii suplimentare de securitate. AQ-07LL are posibilitatea de conectare a pana la 8 posturi de interior suplimentare si ofera funcții avansate de securitate prin intermediul a 8 intrări de zonă (extensibile la 16) și a unei ieșiri de sirenă.
detalii
AV-03D

AV-03D - Videointerfon IP - Post exterior

Post individual exterior, audio full duplex, al carui design elegant se potrivește perfect oricărui centru de birouri sau spatiu rezidential. Postul are o cameră de 1/4" 1M incorporata si este realizat din plastic de înaltă calitate. Se incadreaza la clasa de protectie IP64 (cu carcasa de protectie montata).
detalii
Emporium - distribuitor exclusiv PARADOX2 ani garantieEmporium - distribuitor exclusiv al Paradox Security Systems - in Romania