Produse
Paradox

Paradox Security Systems este o marca de notorietate pe piata sistemelor de avertizare la efractie atat din Romania, cat si din intreaga lume.

Cu o traditie de mai bine de 30 de ani in domeniu, Paradox Security Systems ofera sisteme stabile, flexibile, usor de programat si de utilizat.
Paradox Security Systems are distribuitori in peste 100 tari din intreaga lume si incepand cu anul 1989, propria linie de productie.

In prezent, firma canadiana produce spre comercializare intreaga gama de echipamente antiefractie pentru obiective mici, medii si mari: de la centrale cablate cu 4 - 192 zone, la centrale radio all-in-one, centrale - hibrid (ce suporta atat detectori pe fir cat si radio) si pana la apelatoare vocale, software de programare si administrare a sistemului.
Pentru mai multe detalii privind echipamentele PARADOX, va rugam nu ezitati sa ne contactati.

Insite GOLD logo

Paradox Insite GOLD

Redefinirea conceptului de securitate pentru un nou stil de viata
Paradox Insite Gold este o aplicatie ce integreaza capabilitatile superioare de securitate cu verificarea video HD si audio, pentru o supraveghere a casei sau afacerii de oriunde, oricand.
Insite Gold este puntea de legatura ce faciliteaza conectarea de pe smartphone la sistemul personal de alarmare Paradox.
detalii
Magellan

Sisteme de securitate radio

Cu un design deosebit si o serie de functii suplimentare (ceas desteptator, sirena incorporata, raportare vocala, robot telefonic incorporat etc.) consola Magellan 6250 se adapteaza perfect cerintelor dvs.
La randul lor centralele hibrid MG5000 si MG5050 cu emitator/receptor incorporat ofera combinatia ideala dintre: securitate, confort radio, instalare facila si facilitati atractive pentru utilizatorul final.
detalii
Spectra

Sisteme de securitate
extensibile - 4 - 32 zone

Cu o tehnologie de comunicație sigură si posibilități flexibile de extensie, produsele din gama Spectra SP sunt soluția ideală pentru orice aplicație rezidențială sau comercială de până la 32 zone de protecție.
detalii
logo Digiplex EVO

Sisteme de securitate si control acces, extensibile la - 192 zone

Sistemele Digiplex EVO reprezintă soluția de securitate ideală pentru locații ce necesită sisteme de înaltă securitate dar și de control al accesului, cu un necesar de pana la 32 usi: banci, locatii militare sau guvernamentale, spatii rezidentiale etc. Sistemul EVO este proiectat modular și poate fi extins prin adăugarea modulelor de extensie pe bus-ul cu 4 fire.
detalii
Motion Detectors

Detectoare de miscare

De la detectoarele de miscare de exterior sau cu imunitate pentru animale, la detectoarele de miscare tip analogic sau digital, gama Paradox combinã caracteristici si tehnologii patentate pentru a oferi un nivel ridicat de detectie si prevenire a alarmelor false.
detalii
SOFTWARE

Software

Software-urile pentru orice sistem Paradox pot fi descarcate de pe site-ul Paradox, in urma autentificarii ca membru pe site
detalii
splash - GPRS/GSM/IP/VOCE

GPRS / GSM / IP/ VOICE

Toate centralele Paradox au fost concepute pentru a permite integrarea cu ultimele tehnologii in materie de comunicatie, incluzand: GPRS, GSM, IP si voice.
detalii
Stay D

Stay D

Conceptul inovativ de armare StayD ofera un grad sporit de securitate 24 ore dn 24, 7 zile pe saptamana, fara a necesita dezarmarea sistemului
detalii

Video

Accesorii video pentru case iteligente.
detalii
Emporium - distribuitor exclusiv PARADOX2 ani garantieshopitec