Produse
DIGIPLEX / EVO

Digiplex EVO reprezintă soluția de securitate ideală pentru locațiile ce necesită sisteme de înaltă securitate dar și de control al accesului: bănci, locații militare sau guvernamentale, spații rezidențiale etc.
Pentru o instalare cât mai ușoară și rapidă, sistemul EVO este proiectat modular, putând fi extins prin adăugarea modulelor pe bus-ul cu 4 fire. Astfel, modulele sunt conectate pe bus în cea mai convenabilă locație iar intrările de zonă ale acestora sunt atribuite zonei și partiției dorite. Odată instalate, toate modulele, inclusiv detectoarele de mișcare pot fi programate de la distanță, de la tastatură sau utilizând soft-ul BabyWare.

Prin integrarea sistemului de securitate cu cel de control al accesului, Digiplex EVO oferă un nivel sporit de protecție oricărui spațiu rezidențial, comercial sau industrial cu un necesar de până la 32 uși (simplu-sens). Accesul se realizează în funcție de drepturile asociate utilizatorilor programați la nivel de sistem, monitorizarea și alocarea ușilor se face la una sau mai multe partiții din sistem.

click pe imaginile produselor, pentru detalii:

Map 2014 - DigiplexEVO Centrala Digiplex EVO192 iParadox - aplicatie pentru Smart Phone Module de comunicatie GPRS / GSM Modul Internet IP150 Apelator vocal VDMP3 Accesorii de securitate Software Paradox Modul integrator Modul extensie cu 4 iesiri PGM Sursa alimentare Tastaturi DigiplexEVO Detectoare DigiplexEVO Module de extensie Control Acces
Emporium - distribuitor exclusiv PARADOX2 ani garantieshopitec