Produse
Nurse Call - apelare asistent medical
Controlere, carcase si accesorii

Controlere, carcase si accesorii

Controlerul este practic "creierul" sistemului adresabil, care furnizeaza tensiunea de alimentare, monitorizeaza toate dispozitivele de retea, gestioneaza rutarea si distribuirea tuturor apelurilor, transmitand informatiile prin metoda dorita: dispozitive de afisare, pagere, semnale luminoase etc.
detalii
Software de programare

Software de programare

Programarea este uzual realizata via un laptop PC ce ruleaza software-ul Quantec Adresabil de incarcare/descarcare (QT707)
detalii
Afisaje, lampi de usa, sirene

Afisaje, lampi de usa, sirene

Dispozitivele de afisare sunt utilizate pentru a semnala primirea unui apel si se pot monta in camerele dedicate personalului, pe coridoarele institutiei, in cabinete etc.
Sirenele si lampile de deasupra usilor cresc gradul de semnalizare a apelurilor, facilitate deosebit de utila mai ales in locatiile de mari dimensiuni.
detalii
Butoane de apel

Butoane de apel

Sistemul adresabil Quantec dispune de o gama larga de dispozitive de apelare cu 2 butoane (Apelare si Reset) si led-uri de "confirmare"(pentru a confirma pacientului ca apelul sau a fost inregistrat).
Butoanele pot genera pana la 7 niveluri de apelare: Standard, Ensuite (bai si grupuri sanitare), Solicitare ajutor, Urgenta, Atac, Prezenta si Ingrijire asistata.
detalii
Butoane de monitorizare

Butoane de monitorizare

Punctele de monitorizare pot fi configurate astfel incat sa genereze un apel Standard sau de Urgenta, atunci cand a fost deschisa o iesire de incendiu sau a fost deschis un dulap de depozitare medicamente (prin intermediul contactilor magnetici) sau in cazul in care suna un telefon ori sonerie.
detalii
Cordoane de tavan

Cordoane de tavan

Cordoane de tragere cu montare pe tavan.
Echipamentele secundare pot fi conectate la intrarile/iesirile unui buton de apelare adresabil, pentru a spori optiunile de generare si semnalizare a unui apel.
detalii
Dispozitive universale

Dispozitive universale

Quantec dispune de o gama bogata de dispozitive programabile multi-scop, care pot fi programate sa functioneze intr-o multitudine de moduri utilizand un configurator QT423.
detalii
Receptoare

Receptoare

Receptoarele - in infrarosu sau radio - permit acceptarea apelurilor in infrarosu/radio de la emitatoarele tip breloc; pot fi utilizate: in dormitoare, coridoare si alte sali ce necesita acoperire.
detalii
Emitatoare

Emitatoare

Emitatoarele in infrarosu sau radio, permit personalului angajat si pacientilor declansarea apelurilor la distanta, utilizand butoanele Quantec de apelare in infrarosu, receptoarele de tavan si receptoarele radio.
detalii
Dispozitive de apelare aux.

Dispozitive de apelare aux.

Pot fi interfatate cu sistemul Quantec o serie de echipamente auxiliare, prin intermediul unei mufe de conectare cu butonul de apelare.
detalii
Diverse : pagere, cutii etc.

Diverse : pagere, cutii etc.

Alte echipamente ce se pot interfata cu sistemul Quantec: imprimante si pagere, chei magnetice pentru resetare, suruburi speciale, cutii plastic etc.
detalii
Emporium - distribuitor exclusiv PARADOX2 ani garantieshopitec