Produse
Paradox

PARADOX - Avertizare Efractie

Suita de sisteme de securitate marca PARADOX SECURITY SYSTEMS (Imperial, Magellan, Spectra SP, EVO) e conceputa pentru a satisface pe deplin cerintele de securitate ale clientului si a oferi un maxim de protectie si fiabilitate.
detalii
VESTA - Sisteme Smart

VESTA - Sisteme Smart

Sisteme extrem de fiabile si versatile pentru protectia completa a casei și afacerii tale. Soluții complet personalizabile, cu certificări de Grad 2 și Grad 3.
detalii
Concept by InnerRange

Sisteme Integrate

Integriti, cea mai recentă platformă tehnologică a Inner Range, este oferă o soluție de ultimă generație cu economii de cost tangibile prin funcțiile sale integrate de securitate, control acces și automatizare clădiri. Bazat pe o conceptie modulara, sistemul se poate dezvolta si modela functie de necesitatile utilizatorului.
detalii

TVT • Supraveghere video

Soluții CCTV fiabile, ce utilizeaza tehnologia de top si au o aplicabilitate larga in cele mai variate domenii: de la spatii rezidentiale si proprietati, la scoli, spitale, banci, parcuri industriale, complexe comerciale, depozite etc.

Solutiile TVT sunt NDAA compliant, cuprind o gama variata de produse: HD NVR, HD DVR, Servere, camere IP HD, camere coaxiale HD, camere analogice, dome-uri de viteză, etc. si integreaza tehnologii moderne: codecuri video/audio performante, algoritm 3A de procesare video, analiza video si invatare inteligenta (deep learning), transmisie si stocare in cloud, gestionarea și analizarea cantităților mari de date, monitorizare in timp real, de la distanta a transmisiunilor video etc.
detalii
Centaur Control Acces

Control Acces

Suita completa de produse necesare instalarii unui sistem de CONTROL ACCES adaptat oricarui spatiu rezidential sau comercial: cititoare, module de acces, cartele/taguri de proximitate, mini sisteme standalone, accesorii etc.
detalii
Alarmare incendiu

Sisteme Avertizare Incendiu

Va oferim o gama bogata de sisteme conventionale sau analog-adresabile de avertizare incendiu certificate, precum si accesorii specifice, perfect adaptate spatiului vizat.
O combinatie ideala intre calitate, tehnologie si usurinta in instalare.
detalii
Sisteme Stingere Incendiu

Sisteme Stingere Incendiu

Centrala conventionala de stingere automata incendiu, marca C-Tec, este ideala pentru spatiile ce contin echipamente/produse de neinlocuit, scumpe sau periculoase.
Sunt disponibile surse de alimentare aferente, certificate EN54-4.
detalii
splash pt pag produse

Echipamente testare incendiu

Echipamente SOLO de testare, pentru operatiuni de service, testare și întreținere a sistemelor de incendiu.
detalii
Accesorii

Accesorii

Emporium va ofera o gama larga de accesorii de securitate: sirene de interior/exterior, contacti magnetici, electromagneti si yale, acumulatori, surse alimentare, bariere etc.
detalii
Videointerfoane

Videointerfoane

Videointerfoane IP moderne cu aplicație mobilă gratuită, usor de instalat si utilizat. Echipamentul se va potrivi perfect oricarui decor, iar aplicația mobilă vă va permite să fiti informati oricand si oriunde pentru confortul si siguranta dvs. si a celor dragi.
detalii
Nurse Call - apelare asistent medical

Nurse Call - apelare asistenta

Sistemul Quantec de apelare asistent medical este un sistem adresabil versatil, ideal pentru utilizarea in spitale, centre de sanatate si ingrijire, sanatorii, centre de odihna si alte institutii publice sau private.
detalii
CERTIFICARI produse

CERTIFICARI produse

Certificate de conformitate pentru produsele PARADOX si majoritatea produselor comercializate de catre Emporium.
detalii
Emporium - distribuitor exclusiv PARADOX2 ani garantieshopitec