Produse
Turnicheti si Porti
Turnicheti

Turnicheti

Turnichetii tip tripod/rotor marca Perco sunt destinati accesului simplu sau multiplu, unidirectional sau bidirectional si ofera un nivel excelent de securitate pentru: spatii industriale, cladiri administrative, banci, sali de sport/antrenament, statii, instalatii militare, aeroporturi etc.

Turnichetii Perco, dispun de moduri de operare setabile de la distanta, de la nivelul panoului de comanda. Modelele sunt adaptate oricarui punct de acces/verificare, pot fi asortate dupa preferinta cu o serie de balustrade sau grilaje si pot fi cu usurinta integrate in sisteme mai ample de control al accesului.

PERCo are mai bine de 25 ani de expertiza in manufacturarea in serie a echipamentelor de control al echipamentelor de control acces.
detalii
Porti

Porti

Portile de restrictionare a accesului, marca PERCO, au un design elegant si sigur si se potrivesc perfect tuturor aplicatiilor ce presupun acordarea accesului intr-un sens si blocarea acestuia in sensul opus. Instalarea lor se realizeaza cu usurinta, mecanismul electromecanic aflandu-se in piciorul-suport al portii.

Sunt comandate de la distanta prin intermediul panoului de comanda sau al sistemului de control al accesului. Ele dispun de o serie de moduri de operare si sunt destinate accesului simplu sau multiplu, unidirectional sau bidirectional.
detalii
Sisteme IP de control acces

Sisteme IP de control acces

Un concept inovativ: turnicheti cu sistem de control al accesului incorporat. La prezentarea unui card valid, controlerul de acces deblocheaza turnichetul iar evenimentul este salvat in memoria controlerului si poate fi utilizat pentru prelucrari ulterioare de informatie.

Turnichetii IP permit: identificarea detinatorilor de carduri, setarea diferitelor nivele de control al accesului si crearea rapoartelor de evenimente.

Aceasta este o solutie excelenta pentru cluburile de sport, centre de fitness, scoli, colegii, campusuri si alte institutii.
detalii
Cititoare de card

Cititoare de card

Echipamentele pentru citirea cardurilor si cele cu retinere sunt utilizate impreuna cu unitatile centrale si turnichetii aferenti pentru administrarea sistemelor de control al accesului.
Cititoarele cu retinere sunt concepute pentru a pastra cardurile vizitatorilor in momentul in care acestia parasesc incinta securizata.
Perco produce cititoare de card precum si cititoare cu retinere cu interfata Wiegand si RS-485.
detalii
Yale electromecanice

Yale electromecanice

Ca parte a sistemului de control al accesului, yalele PERCO sunt disponibile in 2 variante (LB si LC), fiecare a cate 4 modele. Ambele serii sunt destinate utilizarii la interior, pentru usi de grosime mica sau medie (38~50mm). Cele doua serii difera functie de modul de control (NO/NC) si de spatierea centru-la-centru.

Seria LB este unica pe piata - alimentarea este realizata prin contactele din bolt-ul de blocare al incuietorii. Cablurile pentru alimentare si control sunt conectate prin placa din cadrul usii, nu prin foaia usii, ceea ce face instalarea mult mai usoara si estetica.

In cazul modelelor LC - cablurile sunt conectate in maniera clasica, prin foaia usii. Yalele din aceasta gama dispun de doua moduri de operare: operare pe timp de zi respectiv noapte.
detalii
Emporium - distribuitor exclusiv PARADOX2 ani garantieshopitec