Produse
Sisteme adresabile

Centralele analog-adresabile cu 1~2 bucle din seria Syncro AS, impreuna cu echipamentele conexe (panouri programabile Syncro Ident, repetoare Syncro View), utilizeaza electronica de varf pentru a oferi un sistem de avertizare la incendiu flexibil, fiabil, cu integritate sporita.

Potrivite oricarui sistem min/mediu de avertizare la incendiu, centralele Syncro AS de la KENTEC pot fi extinse si configurate ca parte integrata a unor sisteme mult mai mari daca este necesar, astfel devenind solutia potrivita pentru orice tip de instalatie.

Syncro AS

Syncro AS

Centrala de avertizare incendiu analog adresabila
Centralele din seria Syncro AS dispun de 1~2 bucle, 16 zone, sunt compatibile cu protocolul ESP Hochiki, si gazduiesc pana la 127 adrese pe bucla.

Cu afisajul grafic generos, butoanele ergonomice si interfata prietenoasa, centralele din seria Syncro AS sunt usor de instalat, intretinut si utilizat.
detalii
Syncro Ident

Syncro Ident

Panouri cu LED-uri indicatoare programabile
Panourile programabile din seria Syncro Ident permit programarea a pana la 24 indicatoare de eveniment / respectiv operari de tip cauza/efect pe baza intrarilor primite de la o centrala Syncro AS.
detalii
Syncro View

Syncro View

Panouri repetoare locale cu afisaj LCD
Repetoarele din seria Syncro View permit duplicarea semnalelor centralei Syncro AS in 15 locatii suplimentare (se pot conecta pana la 15 repetoare pentru fiecare centrala), utilizand o conexiune seriala pe doua fire
detalii
Emporium - distribuitor exclusiv PARADOX2 ani garantieshopitec